Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Valuraudankuja 7, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Tattariharju, 921m2

Kohde #19941

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen varasto/tuotantotila. 2. kerroksessa lisäksi tauko/sosiaalitilaa vapaana. Vuonna 1987 valmistunut kaksikerroksinen teollisuus- ja varastokiinteistö Helsingin Malmilla, Tattarisuon teollisuusalueella. Kiinteistössä on tuotanto- ja varastotilaa 5088 m2 sekä toimisto- ja sosiaalitilaa 589 m2. Koko kiinteistössä on koneellinen tulo- ja poistoilman jäähdytys sekä sähkölämmitys. Osa tuotantotiloista on ESD eristettyä kokoonpanotilaa (korkeus noin 2,3 m) ja sijaitsee 2. kerroksessa. Korkean osan varasto- ja tuotantoalueen korkeus on n. 7 metriä. Tuotantoalueella on eristettyä tulityötilaa (korkeus n. 3 metriä). Tiloihin on kaksi lastausovea (korkeus n. 3 metriä). Tuotantoalueen lattiakantavuus on mahtava 35 tn. Piha-alueella on runsaasti lämpötolpallisia autopaikkoja. Alueella toimii lounasravintola. Lähellä sijaitsevat Puistolan, Tapanilan ja Malmin keskukset. Kauppakeskus Lanternan palvelut n. 200 m ja Itiksen palvelut noin 1 km päässä. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Vuonna 1987 valmistunut kaksikerroksinen teollisuus- ja varastokiinteistö Helsingin Malmilla, Tattarisuon teollisuusalueella. Kiinteistössä on tuotanto- ja varastotilaa 5088 m2 sekä toimisto- ja sosiaalitilaa 589 m2. Koko kiinteistössä on koneellinen tulo- ja poistoilman jäähdytys sekä sähkölämmitys. Osa tuotantotiloista on ESD eristettyä kokoonpanotilaa (korkeus noin 2,3 m) ja sijaitsee 2. kerroksessa. Korkean osan varasto- ja tuotantoalueen korkeus on n. 7 metriä. Tuotantoalueella on eristettyä tulityötilaa (korkeus n. 3 metriä). Tiloihin on kaksi lastausovea (korkeus n. 3 metriä). Tuotantoalueen lattiakantavuus on mahtava 35 tn. Piha-alueella on runsaasti lämpötolpallisia autopaikkoja. Alueella toimii lounasravintola. Lähellä sijaitsevat Puistolan, Tapanilan ja Malmin keskukset. Kauppakeskus Lanternan palvelut n. 200 m ja Itiksen palvelut noin 1 km päässä. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Tattariharjuntien bussipysäkki sijaitsee 400 m päässä. Malmin asemalle on 4 km. Asemalta on sujuva bussiyhteys. Bussit 577, 75, 77A.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Valuraudankuja 7, 921m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Valuraudankuja 7
Helsinki 00700

  • Kaupunginosa: Tattariharju
  • Pinta-ala: 921 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1987
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.