Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elimäenkatu 24, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 529 m2

Kohde #22196

Kuvaus

Vapaana 4. kerroksen näyttävä toimistotila Vallila Cornerissa. Huoneisto on räätälöitävissä yrityksenne tarpeisiin sopivaksi ja huonejakoa voidaan muuttaa. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Tule tutustumaan kohteeseen ja suunnitellaan yhdessä tästä teidän unelmienne toimisto.

Vallila Corner on päivittynyt uuteen loistoonsa. Kiinteistössä on myös uusi Dylan Corner lounasravintola. Rakennus osoitteessa Kuortaneenkatu 2 rakennettiin vuonna 1990 vanhan tehdashallin tilalle. Se on yhdistetty vuonna 1963 rakennettuun kiinteistöön osoitteessa Elimäenkatu 22-24.

Kiinteistön palveluvalikoimaan kuuluvat aulapalvelu, erillinen kahvila, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä 85-paikkainen auditorio. Erinomaisten julkisten yhteyksien lisäksi kiinteistöllä on kahdessa tasossa oleva 204 paikan parkkihalli, josta on mahdollista vuokrata pysäköintioikeuksia ja noin 100 metrin päässä sijaitsevasta Aimo Parkin hallista löytyy vielä lisää tilaa n. 700 autolle.

Liikenneyhteydet

Vallila Corner sijaitsee erinomaisella paikalla kahden vilkkaan väylän, Teollisuuskadun ja Mäkelänkadun välissä. Useita bussi- ja raitiolinjoja, joiden pysäkeille 200 m. Pasilan juna-asemalle sekä Sörnäisten metroasemalle reilun kilometrin kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elimäenkatu 24
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 529 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1963 ja 1990
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.