Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elimäenkatu 26, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 1758 m2

Kohde #26760

Kuvaus

Harvoin saatavilla oleva suuri yhden tason toimistotila, joka remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tila sisältää kerroksen hissiaulan. Tila voidaan myös jakaa pienimmiksi kokonaisuuksiksi, jopa neljään osaan asiakkaan tarpeen mukaisesti. Kohteessa on kattavat vuokralaispalvelut lounasravintola, vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja AimoParkin operoima pysäköintihalli.

Vallilassa sijaitseva, vuonna 1969 valmistunut teollisuuskiinteistö, joka on saneerattu toimistokäyttöön vuonna 1998. Yhteiset aula- ja neuvottelutilat on kunnostettu keväällä 2013. Kiinteistössä on toimistotilaa 2. – 7. kerroksessa yhteensä noin 10 000 m2. Kerroskoko on noin 1 757 m2. Jäähdytetyt toimistotilat ovat muunneltavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistössä vuokralaisia palvelevat aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä yhteiset neuvottelutilat. Kellarikerroksessa on vuokrattavissa varastotilaa.

Kiinteistössä on kaksi henkilöhissiä sekä kolme tavarahissiä, joilla on yhteys lastauslaiturilta kerroksiin. Tavarahissien kantavuus on 1000 kg ja 2000 kg. Kellarikerroksissa on runsaasti vuokrattavia autopaikkoja ja sisäpihalla asiakaspysäköinti. Lisää kadunvarsipysäköintitilaa Kuortaneenkadulla. Polkupyörille on pyöräparkki sisäpihalla, ja sosiaalitilat käytettävissä.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset yhteydet julkisilla liikennevälineillä, niin bussilla, junalla kuin metrollakin. Raitiovaunulinja 9 pysäkki on vain kivenheiton päässä. Runsaasti pysäköintitilaa

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elimäenkatu 26
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 1758 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.