Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elimäenkatu 28, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 425 m2

Kohde #27432

Kuvaus

Vapaata toimitilaa Elimäenkadulla. Elimäenkatu 28 tarjoaa yrityksille siistit ja tehokkaat teollisuushenkiset toimitilat. Tilat ovat pääosin avokonttorina, mutta kiinteistöstä löytyy myös erillisiä työhuoneita ja neuvottelutiloja. Useimpiin tiloihin tulee tavarahissi. Omassa autohallissa on 254 paikkaa ja sen lisäksi paikkoja on mahdollista vuokrata viereisen rakennuksen pysäköintihallista. Alueella on paljon lounaspalvelutarjontaa.

Helposti lähestyttävä kohde sijoittuu lähelle vilkkaasti liikennöityä Mäkelänkatua ja Pasilan asemaa. Elimäenkadulta pääsee sutjakasti sekä Tuusulanväylälle että Lahden moottoritielle. Kiinteistössä on paljon pysäköintitilaa. Raitiovaunu sekä bussi tuovat työmatkalaiset talon välittömään läheisyyteen.

Industrial-tunnelmaa Vallilassa. Vuonna 1999 valmistunut toimistotalo Elimäenkadulla Vallilassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Vanha teollisuuskiinteistö, joka on muutettu toimistotiloiksi.

Tilat ovat pääosin avokonttorina, korkeat ja teollisuushenkiset. Tilaan tulee tavarahissi; lastaus sisäpihalta. Kiinteistössä on tilakohtainen jäähdytys sekä Cat6-kaapelointi. Omassa autohallissa on 254 paikkaa. Lisäpaikkoja voi helposti vuokrata viereisen rakennuksen pysäköintihallista. Kiinteistön kerroksista on yhteys kiinteistön omiin pysäköintitiloihin. Naapurissa on lounasravintola ja aseman lähellä useitakin vaihtoehtoja ateriointiin. Kiinteistö on vuokrattu yhdelle käyttäjälle.

Pasila on alue, johon Helsinki panostaa lähitulevaisuudessa paljon. Jo nyt se muodostaa merkittävän liiketoiminnan keskittymän.

Liikenneyhteydet

Elimäenkadun kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Pasilan asemalta, jonne pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Lisäksi paikalle pääsee raitiovaunulla sekä busseilla. Raitiovaunu- ja bussipysäkki 200 m, juna-asema 1000 m, metroasema 1,8 km, lentokenttä 15 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elimäenkatu 28
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 425 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1999
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.