Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Elimäenkatu 28, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Vallila, 425 sqm

Target #27432

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vapaata toimitilaa Elimäenkadulla. Elimäenkatu 28 tarjoaa yrityksille siistit ja tehokkaat teollisuushenkiset toimitilat. Tilat ovat pääosin avokonttorina, mutta kiinteistöstä löytyy myös erillisiä työhuoneita ja neuvottelutiloja. Useimpiin tiloihin tulee tavarahissi. Omassa autohallissa on 254 paikkaa ja sen lisäksi paikkoja on mahdollista vuokrata viereisen rakennuksen pysäköintihallista. Alueella on paljon lounaspalvelutarjontaa.

Helposti lähestyttävä kohde sijoittuu lähelle vilkkaasti liikennöityä Mäkelänkatua ja Pasilan asemaa. Elimäenkadulta pääsee sutjakasti sekä Tuusulanväylälle että Lahden moottoritielle. Kiinteistössä on paljon pysäköintitilaa. Raitiovaunu sekä bussi tuovat työmatkalaiset talon välittömään läheisyyteen.

Industrial-tunnelmaa Vallilassa. Vuonna 1999 valmistunut toimistotalo Elimäenkadulla Vallilassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Vanha teollisuuskiinteistö, joka on muutettu toimistotiloiksi.

Tilat ovat pääosin avokonttorina, korkeat ja teollisuushenkiset. Tilaan tulee tavarahissi; lastaus sisäpihalta. Kiinteistössä on tilakohtainen jäähdytys sekä Cat6-kaapelointi. Omassa autohallissa on 254 paikkaa. Lisäpaikkoja voi helposti vuokrata viereisen rakennuksen pysäköintihallista. Kiinteistön kerroksista on yhteys kiinteistön omiin pysäköintitiloihin. Naapurissa on lounasravintola ja aseman lähellä useitakin vaihtoehtoja ateriointiin. Kiinteistö on vuokrattu yhdelle käyttäjälle.

Pasila on alue, johon Helsinki panostaa lähitulevaisuudessa paljon. Jo nyt se muodostaa merkittävän liiketoiminnan keskittymän.

Communications

Elimäenkadun kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Pasilan asemalta, jonne pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Lisäksi paikalle pääsee raitiovaunulla sekä busseilla. Raitiovaunu- ja bussipysäkki 200 m, juna-asema 1000 m, metroasema 1,8 km, lentokenttä 15 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Elimäenkatu 28
Helsinki 00520

  • Area: Vallila
  • Surface area: 425 sqm
  • Floor: 4. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1999
  • Rental category: €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.