Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elimäenkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 645 m2

Kohde #27431

Kuvaus

Pääkonttoritasoista tilaa eloisasta Vallilasta! Elimäenkatu 5:n julkisivut ovat pääosin lasia, joten sisään tulvii paljon luonnonvaloa. Talossa on muun muassa ravintola, aulapalvelu, neuvotteluhuoneet ja edustussaunat. Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Vallilassa, Pasilan ja Kalasataman välissä. Kohde on helposti saavutettavissa niin autolla, pyörällä kuin julkisillakin. Talossa on oma lämmin pysäköintihalli, jossa on noin 150 autopaikkaa. Polkupyörille on omat säilytystilat, ja pyöräilijöitä varten on käytössä erilliset pukeutumis- ja peseytymistilat.

Laadukas pääkonttoritasoinen kiinteistö Vallilassa, valmistunut v.2002. Rakennettu aikoinaan Soneralle omaan käyttöön. Moderni toimistotalo pitää sisällään kaikki tarvitsemasi palvelut henkilökunnan viihtyvyyden takaamiseksi. Businesspark-tason palvelut, muun muassa ravintola, aulapalvelu, neuvotteluhuoneet ja edustussaunat. Ensimmäisessä kerroksessa 13 neuvotteluhuonetta, auditorio ja lounasravintola. Ravintolatilat ja aulakerros remontoitu kokonaan. Kaksi edustussaunaa 6. kerroksessa. Elimäenkatu 5:n julkisivut ovat pääosin lasia, joten sisään tulvii paljon luonnonvaloa. Maan alla oma pysäköintihalli. Erinomainen sijainti Sturenkadun läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Ravintolatilat ja aulakerros remontoitu kokonaan.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu- ja bussipysäkeille 180 m, juna-asemalle 1,4 km, metroasemalle 1,6 km, lentokentälle 16 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elimäenkatu 5
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 645 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.