Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Elimäenkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 865 m2

Kohde #24654

Kuvaus

6. kerroksen 865m2 toimistotila. Toimistossa on runsaasti avotilaa, pieniä työhuoneita, erikokoisia neuvottelutiloja sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kravattitehdas on kolmen eri kiinteistön kokonaisuus. Ne sijaitsevat osoitteissa Elimäenkatu 9A, 9B ja 15A. Kaikissa vuokrattavissa toimistotiloissa on huoneistokohtaiset jäähdytysjärjestelmät. Moniin tiloihin on lisäksi suora tavarahissiyhteys.

Elimäenkatu 9 on tehokas saneerattu kombitoimistotalo, jossa huoneistokohtainen jäähdytys. Kiinteistö on alunperin toiminut Helsingin Kutomo ja Kravatti Oy:n toimistorakennuksena ja sen erityispiirteenä on kaarikatto. Tilat soveltuvat sekä toimisto- että pienteolliseen käyttöön. Lastauslaiturit sisäpihalla, tavarahisseillä pääsee suoraan toimitiloihin. Pihakannen kantavuus on 1500 kg/m2, hissiaulojen lattikantavuus 400 kg/m2. Ympäristössä on hyvät lounasravintolapalvelut.

Kiinteistössä on runsaasti parkkipaikkoja. Lämpimiä autohallipaikkoja 40 kpl ja pihapaikkoja 50 kpl. Lisäpaikkoja mahdollista vuokrata viereisestä Q-Park pysäköintiluolasta.

Liikenneyhteydet

Elimäenkadulle on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä. Useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä lähistöllä. Lähijunat pysähtyvät Pasilassa, josta jatkoyhteys Elimäenkadulle raitiovaunulla 9.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Elimäenkatu 9
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 865 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1929 ja 1939 (A-osa), laajennus 1976 (B-osa)
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.