Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kumpulantie 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 1827 m2

Kohde #25188

Kuvaus

Ainutlaatuinen tila joka soveltuu monitoimitilaksi, oma sauna ja kaksi terassia. Tilaan on kolme sisäänkäyntiä, tilaratkaisut toiveiden mukaan.

Tehoa, tilaa ja toimivuutta – pääkonttoritason toimitilat vetovoimaisessa Vallilassa.

Syksyllä 2022 vapautuva Kumpulantie 11 -kiinteistö tuo markkinoille poikkeuksellisen isot ja kustannustehokkaat toimitilat. Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä. Kohteen valtteja ovat hieno auditoriotila ja loistavat tavarankuljetusmahdollisuudet. Entisessä teknologiatalona kohteessa on myös erinomaiset tietoliikenneyhteydet.

Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestemä. Sisäänkäynti ja aulapalvelut uudistuvat vuokralaisten toiveiden mukaisesti.

Vuokralaisia palvelevat lähialueen trendikkäät kahvila- ja lounaspaikat sekä Mall of Triplan, Messukeskuksen, Train Factoryn, Businessparkin ja Mäkelänrinteen urheilukeskuksen kattavat ruoka-, bisnes- ja afterwork-palvelut. Alueella on elämää ympäri vuorokauden ja palvelut kehittyvät jatkuvasti.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä Vallilassa. Pasilan asemalle noin 800 m ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kumpulantie 11
Helsinki 00521

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 1827 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.