Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kumpulantie 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 230 m2

Kohde #13610

Kuvaus

Vallilan Factoryn neljännen kerroksen sopimuksen mukaan vapautuva toimistotila noin 230 m2. Autopaikkakiintiö 1 autopaikka kiinteistön tallissa. Factory tarjoaa käyttäjilleen myös hyvät peruspalvelut, joihin kuuluvat mm. lounasravintola, kuntosali, edustussauna, aulapalvelut ja koukoustiloja. Kellarissa varastotilaa, tavarahissiyhteys (1500 kg). Vallilan Factory sijaitsee suositulla työpaikka-alueella Helsingin Vallilassa. Näyttävä julkisivu avautuu Teollisuuskadulle päin. Rakennus koostuu vuonna 1952 rakennetusta ja vuosina 1998-1999 toimistokäyttöön saneeratusta tehdasosasta sekä vuonna 1999 valmistuneesta uudisosasta. Saneeratun osan läpäisevä valokuilu antaa runsaasti luonnonvaloa työpisteille ja tuo avaruutta koko rakennukseen. Näköalahissi ja helposti muuntuvat tilat lisäävät viihtyvyyttä. Tiloissa on jäähdytytetty ilmanvaihto sekä nopeat tietoliikenneyhteydet. Aulavastaanotto, suosittu lounasravintola, eri kokoisia neuvottelutiloja, kuntosali, 7. krs:ssa saunaosasto. Kerroksiin on tavarahissiyhteys (1500 kg). Asiakaspaikoitus.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet: juna, bussi ja raitiovaunu. Kaupunginosan kautta kulkee useita raitiovaunu- ja bussilinjoja. Pasilan juna-asemalle kävelymatka. Kiinteistöllä on yhteensä 54 autopaikkaa, joista 45 omassa autohallissa ja 9 vieraspaikkaa pihalla. Lisäpaikkoja vuokrattavissa runsaasti kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n autohallista sekä Q parkista. Polkupyörille on säilytystilaa sisäpihalla ja autohallissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kumpulantie 3, 230m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kumpulantie 3
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 230 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1952 ja 2009 (uudisosa)
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.