Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kuortaneenkatu 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 692m2

Kohde #20400

Kuvaus

Vapaana monikäyttöistä toimitilaa 5. kerroksessa. Huoneisto on räätälöitävissä yrityksenne tarpeisiin sopivaksi ja huonejakoa voidaan muuttaa. Tilassa on hyvä huonekorkeus ja luonnonvaloa tuovat isot ikkunat, pintamateriaalit remontoidaan juuri teidän toiveenne huomioiden. Tilaan tulee suoraan tavarahissi, mikä mahdollistaa myös muiden toimintojen, kuten kevyen tuotannon/tuotekehityksen, showroomin tai jopa laboratorion sijoittamisen toimistotilojen yhteyteen. Tule tutustumaan kohteeseen ja suunnitellaan yhdessä tästä teidän unelmienne toimitila. Vallila Corner päivittyy uuteen loistoonsa. Aulatilat remontoidaan 2020 alussa. Pääjulkisivu Kuortaneenkadun puolella kokee osaltaan ilmeen kohotuksen vuoden 2020 aikana. Kiinteistössä on myös uusi Dylanin lounasravintola. Rakennus osoitteessa Kuortaneenkatu 2 rakennettiin vuonna 1990 vanhan tehdashallin tilalle. Se on yhdistetty vuonna 1963 rakennettuun kiinteistöön osoitteessa Elimäenkatu 22. Kiinteistön palveluvalikoimaan kuuluvat jo nyt aulapalvelu, erillinen kahvila, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä 85-paikkainen auditorio. Erinomaisten julkisten yhteyksien lisäksi kiinteistöllä on kahdessa tasossa oleva parkkihalli, josta on mahdollista vuokrata pysäköintioikeuksia. Myöskään kaupalliset pysäköintialueet, kuten Q-Park Vallila eivät ole kaukana.

Vallila Corner päivittyy uuteen loistoonsa. Aulatilat remontoidaan 2020 alussa. Pääjulkisivu Kuortaneenkadun puolella kokee osaltaan ilmeen kohotuksen vuoden 2020 aikana. Kiinteistössä on myös uusi Dylanin lounasravintola. Rakennus osoitteessa Kuortaneenkatu 2 rakennettiin vuonna 1990 vanhan tehdashallin tilalle. Se on yhdistetty vuonna 1963 rakennettuun kiinteistöön osoitteessa Elimäenkatu 22. Kiinteistön palveluvalikoimaan kuuluvat jo nyt aulapalvelu, erillinen kahvila, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä 85-paikkainen auditorio. Erinomaisten julkisten yhteyksien lisäksi kiinteistöllä on kahdessa tasossa oleva parkkihalli, josta on mahdollista vuokrata pysäköintioikeuksia. Myöskään kaupalliset pysäköintialueet, kuten Q-Park Vallila eivät ole kaukana.

Liikenneyhteydet

Vallila Corner sijaitsee erinomaisella paikalla kahden vilkkaan väylän, Teollisuuskadun ja Mäkelänkadun välissä. Useita bussi- ja raitiolinjoja, joiden pysäkeille 200 m. Pasilan juna-asemalle sekä Sörnäisten metroasemalle reilun kilometrin kävelymatka. Autoilijoille on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Kuortaneenkatu 2, 692m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Kuortaneenkatu 2
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 692 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1963 ja 1990
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.