Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kuortaneenkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 415 m2

Kohde #24020

Kuvaus

Tekosilkkikutomossa kolmannen kerroksen 415 m2 tila, jossa remontin jälkeen moderni teollisuushenkinen toimisto isoilla ikkunoilla. Tilaan on suunniteltu toteutettavaksi avotoimistoalueita ja erikokoisia kokous-/projektihuoneita. Tilaratkaisuja voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaiseksi. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

TEKOSILKKIKUTOMO. Kuortaneenkatu 5 on perinteikäs, vuonna 1938 rakennettu teollisuusrakennus Vallilassa, joka sai uuden elämän kun se saneerattiin persoonalliseksi teollisuushenkiseksi toimitilaksi v.2012-2013. Kohteen nimi Tekosilkkikutomo juontaa suoraan sen historiasta ja talon menneisyyttä haluttiin kunnioittaa myös tuomalla esiin vanhoja tiiliseiniä. Tilaratkaisut toteutettiin nykypäivän vaatimusten mukaisesti.

Saneerauksen yhteydessä taloon on rakennettu mm. uusi ja tyylikäs kadunpuoleinen sisäänkäynti ja aula, uudet saniteetti- ja keittiötilat, jäähdytys, valaistus jne.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Bussiyhteydet ovat sujuvia, raitiovaunu 9 pysäkki kivenheiton päässä, Pasilan juna-asema kävelyetäisyydellä. Autopaikkoja vuokrattavissa läheisestä Q-Parkista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kuortaneenkatu 5
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 415 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1938
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.