Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mäkelänkatu 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 1655 m2

Kohde #27411

Kuvaus

Koko 4. kerroksen muuntojoustava toimistotila, johon on mahdollisuus suunnitella ja rakentaa erilaisia työpisteitä, monimuotoista työtilaa, neuvotteluhuoneita ja kokoontumistiloja. Tila on mahdollisuus jakaa kahteen pienempään tilaan, jotka ovat kooltaan 712,7 m2 ja 1241,7 m2.

Vuonna 2023 täysin saneerattu ja uudistettu kiinteistö tarjoaa nykyaikaista toimitilatilaa Mäkelänkadulla Vallilassa. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla, lähistöllä ovat mm. OP:n sekä Nordean pääkonttorit. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistö on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsevat bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä Sörnäisten metroasema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Pyörällä kulkeville talon alla on pyöräparkki ja tyylikkäät sosiaalitilat suihkuineen.

Kiinteistössä on laadukas lounasravintola, useita erikokoisia vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio sekä upeat edustus- ja saunatilat. Saunasta ja sen terassilta on hienot näköalat kaupungin ylle.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu 100 m, Bussipysäkki 100 m, Juna 2 km, Metro 400 m, Lentokenttä 16 km

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mäkelänkatu 2
Helsinki 00500

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 1655 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.