Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Satamaradankatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 461 m2

Kohde #19154

Kuvaus

Toisen kerroksen toimistotila saneeratusta Vallilan Funkista; noin puolikas kerros 461 m2. Kattokorkeus n. 3,2 metriä. Vallilan Funkin kerroksiin on mahdollista rakentaa tehokas, toimiva ja viihtyisä toimisto. Talon ikkunaseinille on istutettavissa työpisteitä ja kerroksen keskiosiin tarvittavat neuvotteluhuoneet. Kerrokset ovat juuri valmistuneet mittavasta saneerauksesta ja ovat osin betonilla, mahdollistaen tilojen räätälöinnin uudelle vuokralaiselle.

Vallilassa sijaitseva ikoninen rakennus sai uuden elinkaaren Vallilan Funkina, kun sen laaja peruskorjaus valmistui keväällä 2020. Taloon valmistui uudistettua toimistotilaa erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kohde on entinen tehdas ja tämä teollinen ilme jätettiin tarkoituksellisesti taloon. Tekniikka on uutta ja hyvätasoista ja kaikki pinnat toteutetaan täysin uusiksi. Korkeissa tiloissa on valtavat ja persoonalliset ikkunat, joten valoisuutta ja fiilistä ei näistä läpitalon tiloista puutu.

Historiallisesti arvokkaan, funktionaalista tyyliä edustavan tehdaskiinteistön on suunnitellut Erkki Huttunen.

Kiinteistöllä on keskeinen sijainti monipuolisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Alueella on hyvät päivittäistavarapalvelut ja lukuisia lounasravintoloita. Ässäkeskuksen Ravintola Hedvig palvelee myös Funkilaisia; käynti SOK:n aulan kautta.

Oma parkkihalli, jossa nimetyt 80m2 parkkipaikat vuokralaiselle. Pyöräparkki sisäpihalla ja kellarissa uudistuneet sosiaalitilat.

Liikenneyhteydet

Hyvät yhteydet busseilla ja raitiovaunuilla. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Satamaradankatu 1
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 461 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1930-40
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.