Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sturenkatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 550m2

Kohde #20139

Kuvaus

Toisen kerroksen toimistotila + varasto 16 m2. Upea, persoonallinen kiinteistö Sturenkatu 21 tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia tilaratkaisuja loistavalla, keskeisellä sijainnilla. 30-luvun loppupuolella rakennettu, museoviraston suojelema Funkkis-rakennus on saneerattu vastaamaan tämän päivän tarpeita. Rakennuksessa on toiminut mm. Volvo-Auto. Rakennuksen maamerkkinä on sienimäinen ulkokatos. Saneeraus valmistunut v. 2007. 35 autopaikkaa. Kiinteistössä toimii kahvila-ravintola, lähialueella myös runsaasti lounasravintoloita. Vetovoimainen sijainti Konepajan alueen läheisyydessä. Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle. Kiinteistössä toimii ravintola.

30-luvun loppupuolella rakennettu, museoviraston suojelema Funkkis-rakennus on saneerattu vastaamaan tämän päivän tarpeita. Rakennuksessa on toiminut mm. Volvo-Auto. Rakennuksen maamerkkinä on sienimäinen ulkokatos. Saneeraus valmistunut v. 2007. 35 autopaikkaa. Kiinteistössä toimii kahvila-ravintola, lähialueella myös runsaasti lounasravintoloita. Vetovoimainen sijainti Konepajan alueen läheisyydessä. Trendikäs Vallila on toimiva ratkaisu historiallista työympäristöä ja sujuvia liikenneyhteyksiä arvostavalle. Kiinteistössä toimii ravintola.

Liikenneyhteydet

Bussiyhteydet ovat hyvät (200 m). Lisäksi raitiovaunu 7B pysäkki on lähellä (200 m). Metroasemalle 900 m, juna-asemalle 2 km, lentokentälle 15,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Sturenkatu 21, 550m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Sturenkatu 21
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 550 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1939
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.