Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Teollisuuskatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vallila, 1179 m2

Kohde #26391

Kuvaus

Vuokrataan koko 4. kerroksen toimistotilat. Tähän pääkonttoritason toimistoon saadaan suunniteltua isommankin yrityksen toiminnot ja vielä kaikki yhteen tasoon. Kiinteistön aulan vuokrattavat neuvottelutilat, kellarin sosiaalitilat, sekä kiinteistön muut palvelut tarjoavat kattavan paketin eri lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia.

Upea, persoonallinen kiinteistö Sturenkatu 21 tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia tilaratkaisuja loistavalla, keskeisellä sijainnilla.

Korkean asiakastyytyväisyyden toimistokohde Vallilassa. Rakennusvuosi 1984. Vuonna 2009 saneerattu tasokas kiinteistökokonaisuus, jossa on erinomaiset palvelut, kuten lounasravintola ja catering sekä neuvottelukeskus, jossa viimeisimmällä kokoustekniikalla varustetut neuvottelutilat ovat muokattavissa jopa 80 hengen kokoustilaksi. Aula- ja assistenttipalvelut räätälöitävissä tarpeen mukaan (mm. postitus, puhelinvaihde, assistenttipalvelut, viherkasvien hoito). Tiloissa on jäähdytys.

Teollisuuskatu 21:llä on käyttövaiheen ympäristöystävällisyyden osoittavan kategorian kultatasoinen LEED-ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Bussiyhteydet ovat hyvät (200 m). Lisäksi raitiovaunu 7B pysäkki on lähellä (200 m). Metroasemalle 900 m, juna-asemalle 2 km, lentokentälle 15,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Teollisuuskatu 21
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Vallila
  • Pinta-ala: 1179 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1984
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.