Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Teollisuuskatu 33, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Vallila, 240 sqm

Target #24927

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vapaana 240 m2 toimistotila. Kaikki Vallila33:n toimitilat ovat muunneltavissa yrityksesi tarpeiden ja suunnitelmien mukaiseksi.

Jo Teollisuuskadulta sisään astuessa Vallila33 Business Park vakuuttaa. Ystävällinen henkilökunta jatkaa tunnelmaa toivottamalla sinut tervetulleeksi.

Loft33-ravintolassa aloitat päiväsi maistuvalla aamiaistarjoilulla ja alakerran tunnelmallisesta joogasalista saat rauhoittavaa energiaa. Jos taas kaipaat vauhtia ja voimaa, huippuluokan laitteilla varustettu CrossFit-sali haastaa sinut ylittämään itsesi. Saunaosaston pehmeät aamulöylyt sekä suihku- ja pukeutumistilat ovat työmatkapyöräilijöiden ja treenaajien ensimmäinen etappi ennen työpäivän alkua.

Neuvottelukeskuksen korkeat ja avarat neuvotteluhuoneet taipuvat pitkiin palavereihin ja kiperiinkin neuvotteluihin.

Teollisuuskadun alue kehittyy voimakkaasti. Alue täydentyy ja profiloituu monipuolisen korjaus- ja uudisrakentamisen kautta, esimerkkinä tästä viereisen Pasilan konepaja-alueen kehitys. Ympäröivät Pasilan ja Kalasataman alueet ovat kehityskeskuksia, joiden myötä Teollisuuskadun varrella sijaitsevat toimistokorttelit ovat nousemassa yhä entistä keskeisemmälle paikalle. Teollisuuskadun äärellä sijaitsee merkittävien yritysten, mm. finanssialan ja tietoliikenteen alan pääkonttoreita ja toimitiloja.

Communications

Erinomaiset yhteydet julkisilla liikennevälineillä, niin bussilla, junalla kuin metrollakin. Raitiovaunulinja 9 pysäkki on aivan kiinteistön edustalla. Pasilan juna-asema (750m) ja Sörnäisten metroasema (1,4km) sijaitsevat molemmat kävelyetäisyydellä. Omalla autolla kulkeville kiinteistössä on runsaasti parkkitilaa kellarin paikoitustasoilla. Autoilijan reitit keskusta-alueen pääsisääntuloväylille, kuten Lahdenväylälle, Tuusulanväylälle ja Itäväylälle ovat erityisen hyvät.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Teollisuuskatu 33
Helsinki 00510

  • Area: Vallila
  • Surface area: 240 sqm
  • Floor:
  • Available:
  • Year of construction: 1990
  • Rental category: 16-20 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.