Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Komentosilta 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Vuosaari, 214m2

Kohde #19859

Kuvaus

10. kerroksen kompakti toimistokokonaisuus, johon sisältyy 5 toimistohuonetta, neuvotteluhuone sekä avotilaa. Huoneistosta on upeat näköalat kolmeen ilmansuuntaan. Toimistotiloissa on kaikki nykytoimistotyön tarpeet täyttävät olosuhteet mm. tilakohtainen jäähdytys sekä nopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistavat verkkoratkaisut. Vuosaaren Porttikeskus on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista logistiikkakeskusta. Porttikeskukseen kuuluu 13-kerroksinen toimistorakennus, pysäköintilaitos ja matkustajaterminaali. Toimistorakennuksessa on muunneltavia ja tehokkaita toimistotiloja. Valittavana on avo-, huone- tai yhdistelmätoimistoa. Kiinteistön käyttäjiä palvelee ensimmäisessä kerroksessa lounasravintola ja vastaanottoaula. Toimistorakennukselle ainutlaatuisen piirteen antaa sen ylimmistä kerroksista löytyvät sauna- ja edustustilat, josta on upeat näköalat merelle. Kyseiset tilat ovat myös kaikkien kiinteistön vuokralaisten käytettävissä. Kiinteistöllä on valokuituyhteys ja toimistotiloissa palkkijäähdytys. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa. Porttikeskuksen yhteydessä on pysäköintihalli, jossa on tilaa noin 460 autolle.

Vuosaaren Porttikeskus on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista logistiikkakeskusta. Porttikeskukseen kuuluu 13-kerroksinen toimistorakennus, pysäköintilaitos ja matkustajaterminaali. Toimistorakennuksessa on muunneltavia ja tehokkaita toimistotiloja. Valittavana on avo-, huone- tai yhdistelmätoimistoa. Kiinteistön käyttäjiä palvelee ensimmäisessä kerroksessa lounasravintola ja vastaanottoaula. Toimistorakennukselle ainutlaatuisen piirteen antaa sen ylimmistä kerroksista löytyvät sauna- ja edustustilat, josta on upeat näköalat merelle. Kyseiset tilat ovat myös kaikkien kiinteistön vuokralaisten käytettävissä. Kiinteistöllä on valokuituyhteys ja toimistotiloissa palkkijäähdytys. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa. Porttikeskuksen yhteydessä on pysäköintihalli, jossa on tilaa noin 460 autolle.

Liikenneyhteydet

Vuosaaren Porttikeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia. Päiväsaikaan Vuosaaren satamaan matkaa sujuvimmin metrolla Vuosaaren metroasemalle, josta on vaihtoyhteys satamaan bussilla 90B. Bussilinja 519A liikennöi reitillä Vuosaaren satama - Itäkeskus - Malmi - Lentoasema. Bussilinja 562 ja 562K liikennöi reitillä Vuosaaren satama - Mellunmäki - Tikkurilan asema.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Komentosilta 1, 214m2, 10. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Komentosilta 1
Helsinki 00980

  • Kaupunginosa: Vuosaari
  • Pinta-ala: 214 m2
  • Kerros: 10. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.