Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Seilorinkatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Vuosaari, 4886 m2

Kohde #26570

Kuvaus

Moderni varastotila, jossa on runsaasti lastaustaskuja sekä sisäänajorampit. Varaston vapaa korkeus on hieman yli 6 m ja lattiakantavuus 4000 kg/m2. Varastossa on 9 lastaustaskua, lastauslaituri isolla ovella ja ramppi isolla ovella. Tilassa on myös pieni toimisto, sosiaalitilat, keittiö & taukotila. Isot piha-alueet.

Vuosaaren Logistiikkakeskus on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista logistiikka-aluetta. Tehokkaat neljässä eri rakennuksessa sijaitsevat varastotilat ovat joustavia ja helposti muunneltavissa erilaisiin asiakkaan tarpeita ja toimintaa tukeviin kokonaisuuksiin.

Varastotilat voidaan suunnitella palvelemaan mm läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Tiloihin voidaan toteuttaa asiakkaan toimintaan parhaiten soveltuvat hyllyratkaisut. Varastotilojen vapaa korkeus on 6 – 9 metriä ja lattiakantavuus on 4 000 – 5 000 kg/m2. Purkaus- ja lastaustilat on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeita varten. Varastojen yhteyteen voidaan toteuttaa tarvittavat toimisto- ja sosiaalitilat. Viereiseltä tontilta on mahdollista vuokrata traileripaikka. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa.

Liikenneyhteydet

Vuosaaren Logistiikkakeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia. Vuosaaren Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Porttirakennuksessa sijaitsee pysäköintihalli.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Seilorinkatu 1
Helsinki 00980

  • Kaupunginosa: Vuosaari
  • Pinta-ala: 4886 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.