Hämeenkatu 9 HYVINKÄÄ, Hyvinkää | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeenkatu 9 HYVINKÄÄ, Hyvinkää

Vuokrattava, Ravintolatila, Hyvinkää, Keskusta, 217 m2

Kohde #26783

Kuvaus

Vuokrattavana Kauppakeskus Willan toritasolta liiketila pääasialliesti ravintolakäyttöön. Tila sijaitsee asuinrakennuksen alla, ja kulku huoneistoon on terassin kautta. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Kauppakeskus Willa on Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitseva, moderni muodin ja erikoiskaupan keskus. Suomen toiseksi parhaaksi kauppakeskukseksi vuonna 2019 (NCSC) valitussa Willassa on monipuoliset palvelut, ja se on myynniltään Suomen 10. suurin kauppakeskus. Erinomainen sijainti rautatieaseman läheisyydessä ja julkisten yhteyksien varrella. Kauppakeskuksesta löytyy mm. kattava valikoima muotia, makuelämyksiä, vapaa-aikaa, kodin sisustusta ja hyvinvointia. Willa käsittää kokonaisuutena noin 53400 m2 liiketiloja, noin 4600 m2 toimistotiloja ja noin 70 asuntoa. Willan ankkurivuokralaisia ovat K-Citymarket, Prisma, Lindex, H&M, Halonen, New Yorker, Alko, Intersport ja Stadium.

Liikenneyhteydet

Willaan on helppo tulla junalla, bussilla, omalla autolla tai kävellen. Kauppakeskus sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Hyvinkään juna-asemalta. Kauppakeskuksessa on oma pysäköintihalli, jossa on n. 1600 autopaikkaa.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Hämeenkatu 9 HYVINKÄÄ
Hyvinkää 05800

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 217 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.