Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeenkatu 9 HYVINKÄÄ, Hyvinkää

Vuokrattava, Liiketila, Hyvinkää, Keskusta, 276 m2

Kohde #27723

Kuvaus

Vuokrattavana liiketila isolla lasifrontilla Kauppakeskus Willan vilkkaalta market-tasolta. Willa on monipuolinen muodin ja erikoisliikkeiden keskus, jota täydentää laaja ravintolatarjonta. Willa panostaa aktiivisesti tapahtumiin ja markkinointiin, mikä takaa vuokralaisille lisänäkyvyyttä laajalla 120 000 kotitalouden vaikutusalueella.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Kauppakeskus Willa on Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitseva, moderni muodin ja erikoiskaupan keskus. Suomen toiseksi parhaaksi kauppakeskukseksi vuonna 2019 (NCSC) valitussa Willassa on monipuoliset palvelut, ja se on myynniltään Suomen 10. suurin kauppakeskus. Erinomainen sijainti rautatieaseman läheisyydessä ja julkisten yhteyksien varrella. Kauppakeskuksesta löytyy mm. kattava valikoima muotia, makuelämyksiä, vapaa-aikaa, kodin sisustusta ja hyvinvointia. Willa käsittää kokonaisuutena noin 53400 m2 liiketiloja, noin 4600 m2 toimistotiloja ja noin 70 asuntoa. Willan ankkurivuokralaisia ovat K-Citymarket, Prisma, Lindex, H&M, Halonen, New Yorker, Alko, Intersport ja Stadium.

Liikenneyhteydet

Willaan on helppo tulla junalla, bussilla, omalla autolla tai kävellen. Kauppakeskus sijaitsee alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Hyvinkään juna-asemalta. Kauppakeskuksessa on oma pysäköintihalli, jossa on n. 1600 autopaikkaa.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Hämeenkatu 9 HYVINKÄÄ
Hyvinkää 05800

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 276 m2
  • Kerros: Pohjakerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.