Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Salvesenintie 6 JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Tuotantotila, Jyväskylä, Jyskä, 3200m2

Kohde #17842

Kuvaus

Korkeatasoisesta teollisuus- ja toimistokiinteistöstä vapautunut n. 3200 neliömetriä. Tilat käsittävät tuotantoon soveltuvia tiloja, toimistotiloja ja sosiaalitiloja. Toimitilat ovat muokattavissa yksilöllisesti vastaamaan käyttäjän tarpeita. Salvesenintien Business Park on korkeatasoinen teollisuus- ja toimistokiinteistö, jonka kokonaispinta-ala on noin 13 600 neliömetriä. Tuotantoon soveltuvaa tilaa on noin 8 100 neliömetriä (ml 800 neliömetrin varastotilan), toimistotilaa yhteensä noin 4 500 neliömetriä ja sosiaali- ja muita tiloja noin 1 000 neliömetriä. Muut tilat pitävät sisällään mm. lounasravintolan ja edustus/saunatilat. Business Parkin toimitilat ovat muokattavissa yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita. Laadukkaita toimistotiloja voidaan muokata tarvittaessa avotiloiksi. Hyvin varusteltuja neuvottelutiloja on runsaasti. Kiinteistön sosiaalitiloihin on mahdollista rakentaa vaikkapa kuntosali henkilökunnalle. Kiinteistön isolla piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä vierailijoiden että henkilökunnan käyttöön.

Salvesenintien Business Park on korkeatasoinen teollisuus- ja toimistokiinteistö, jonka kokonaispinta-ala on noin 13 600 neliömetriä. Tuotantoon soveltuvaa tilaa on noin 8 100 neliömetriä (ml 800 neliömetrin varastotilan), toimistotilaa yhteensä noin 4 500 neliömetriä ja sosiaali- ja muita tiloja noin 1 000 neliömetriä. Muut tilat pitävät sisällään mm. lounasravintolan ja edustus/saunatilat. Business Parkin toimitilat ovat muokattavissa yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita. Laadukkaita toimistotiloja voidaan muokata tarvittaessa avotiloiksi. Hyvin varusteltuja neuvottelutiloja on runsaasti. Kiinteistön sosiaalitiloihin on mahdollista rakentaa vaikkapa kuntosali henkilökunnalle. Kiinteistön isolla piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä vierailijoiden että henkilökunnan käyttöön.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Jyskän teollisuusalueella, nelostien välittömässä läheisyydessä, noin 5 km Jyväskylän keskustasta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Salvesenintie 6 JYVÄSKYLÄ, 3200m2, Useita kerroksia, Tuotantotila
Toimistotila

Salvesenintie 6 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40420

  • Kaupunginosa: Jyskä
  • Pinta-ala: 3200 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1993
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.