Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kympinkatu 3 B JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Toimistotila, Jyväskylä, Jyväskylä, 1600m2

Kohde #19706

Kuvaus

Vielä vapaana mm. liiketilaa 1. kerroksessa 120 m2 ja toimistotilaa 4. ja 6. kerroksessa yhteensä noin 130 - 1000 m2. Kankaan Arkki rakentuu upean, vanhan paperitehtaan kylkeen Jyväskylään, yhdistäen uutta ja vanhaa. Arkkitehtuuriltaan Kankaan Arkki on näyttävä ja rohkeasti omaleimainen. Myös sisustusratkaisuissa tulevat näkymään persoonallisuus ja kunkin yrityksen oma ilme. Uusimman teknologian käyttäminen ja älyratkaisut tekevät arjesta helppoa, sujuvaa ja tehokasta. Kankaan Arkkiin tulee seitsemän kerrosta. Yhdessä kerroksessa on noin 800m2 ja se voidaan jakaa neljän yrityksen kesken. Erityishuomiota kiinnitetään sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä toiminnallisuuteen. Kohteelle haetaan ympäristötehokkuudesta kertova LEED-sertifikaatti. Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti. Palveluiden ei tarvitse rajoittua aulapalveluun, siivoukseen ja postitukseen. Kankaan Arkkiin muuttavat mm. Accountor, YIT ja Monetra. Rakentaminen on käynnissä. Arvioitu valmistumisaika on 3/2021.

Kankaan Arkki rakentuu upean, vanhan paperitehtaan kylkeen Jyväskylään, yhdistäen uutta ja vanhaa. Arkkitehtuuriltaan Kankaan Arkki on näyttävä ja rohkeasti omaleimainen. Myös sisustusratkaisuissa tulevat näkymään persoonallisuus ja kunkin yrityksen oma ilme. Uusimman teknologian käyttäminen ja älyratkaisut tekevät arjesta helppoa, sujuvaa ja tehokasta. Kankaan Arkkiin tulee seitsemän kerrosta. Yhdessä kerroksessa on noin 800m2 ja se voidaan jakaa neljän yrityksen kesken. Erityishuomiota kiinnitetään sisäilman laatuun, energiatehokkuuteen sekä toiminnallisuuteen. Kohteelle haetaan ympäristötehokkuudesta kertova LEED-sertifikaatti. Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti. Palveluiden ei tarvitse rajoittua aulapalveluun, siivoukseen ja postitukseen. Kankaan Arkkiin muuttavat mm. Accountor, YIT ja Monetra. Rakentaminen on käynnissä. Arvioitu valmistumisaika on 3/2021.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kympinkatu 3 B JYVÄSKYLÄ, 1600m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Kympinkatu 3 B JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40320

  • Kaupunginosa: Jyväskylä
  • Pinta-ala: 1600 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: aloitus syksy 2019
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.