Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vaajakoskentie 56 JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Liiketila, Jyväskylä, Jyväskylä, 517m2

Kohde #20105

Kuvaus

Vuokrataan hoivatoimintaan kaksikerroksinen luhtitalo yht. n. 517 m2;. Kiinteistön 1. kerroksessa on liike-/toimistotilaa n. 170 m2; sekä 3 kpl n. 30 m2; yksiöitä. Kiinteistön 2. kerroksessa on 7 kpl n. 26 m2; yksiötä ja 2 kpl n. 35 m2; kaksiota. Kaikissa asunnoissa on pieni keittiö ja oma wc, osassa asunnoista on myös sauna. Asuntoihin on omat sisäänkäynnit. Kohteessa on aikaisemmin toiminut pienkoti. Vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. TOIMITILAA JYLHISSÄ MÄKIMAISEMISSA JYVÄSKYLÄSSÄ. Vuonna 1992 valmistunut kaksikerroksinen luhtitalo Mäyrämäen asuinalueella Vaajakoskella. Kiinteistö on suunniteltu asuntolatyyppiseen hoivatoimintaan. Se koostuu hallinnollisista tiloista sekä yhteensä kymmenestä yksiöstä ja kahdesta kaksiosta. Asuntoja on kahdessa kerroksessa ja niihin on omat sisäänkäynnit. Osassa asunnoista on sauna.

TOIMITILAA JYLHISSÄ MÄKIMAISEMISSA JYVÄSKYLÄSSÄ. Vuonna 1992 valmistunut kaksikerroksinen luhtitalo Mäyrämäen asuinalueella Vaajakoskella. Kiinteistö on suunniteltu asuntolatyyppiseen hoivatoimintaan. Se koostuu hallinnollisista tiloista sekä yhteensä kymmenestä yksiöstä ja kahdesta kaksiosta. Asuntoja on kahdessa kerroksessa ja niihin on omat sisäänkäynnit. Osassa asunnoista on sauna.

Liikenneyhteydet

Jyväskylän keskustaan on noin 5 kilometrin matka. Lähin linja-autopysäkki on alle 100 metrin päässä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Vaajakoskentie 56 JYVÄSKYLÄ, 517m2, Koko rakennus, Liiketila
Toimistotila

Vaajakoskentie 56 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40400

  • Kaupunginosa: Jyväskylä
  • Pinta-ala: 517 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.