Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kuormaajantie 26 JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Toimistotila, Jyväskylä, Palokangas, 1900 m2

Kohde #24954

Kuvaus

Vuokrataan iso kokonaisuus: toimistotilaa 569 m², tuotantotilaa n. 1200 m² ja kylmäkatos 165 m². Lisäksi mahdollista vuokrata piha-aluetta. Toimisto voidaan vuokrata myös erikseen.

Erinomainen sijainti Seppälänkankaan suositulla teollisuusalueella. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1989. Kiinteistössä on raskaan kaluston läpiajettavat huolto/korjaamotilat ja tankkauspiste, sisään ajettava huoltohalli ajoneuvoille ja toimistopäädyssä on kahdessa kerroksessa toimistotilaa. Kiinteistön suuri piha-alue ja kaksi ajoneuvoliittymää Kuormaajantieltä mahdollistavat monipuolisen toiminnan usealle toimijalle. Alueella toimii useita lounaspaikkoja sekä päivittäistavarakauppoja.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee alueen pääväylällä Kuormaajantiellä. Jyväskylän keskustaan matkaa vajaa 7 kilometriä. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle parikymmentä kilometriä. Hyvä ja nopea yhteys Laukaantieltä (637).

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kuormaajantie 26 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40320

  • Kaupunginosa: Palokangas
  • Pinta-ala: 1900 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.