Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Onkapannu 8, Jyväskylä

Vuokrattava, Liiketila, Jyväskylä, Savela, 579 m2

Kohde #26432

Kuvaus

Wurthilta vapautuva myymälätila, soveltuu moneen käyttöön ja sijainti loistava! Tässä nyt teknisenkaupan myymälänä olevassa tilassa on muutamia toimistohuoneita, myymälä ja varastotilaa, minikeittiö ja taukotila sekä wc. Tilan vapaa korkeus n. 4,5 m, osa nykyisestä varastotilasta on matalampaa 2,7m korkeaa tilaa.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Onkapannu 8 on toimitilakiinteistö, joka sijaitsee Savelan jatkuvasti kasvavalla teollisusalueella. Kiinteistöllä on hyvä piha-alue, josta löytyy runsaasti autopaikkoja. Kiinteistö on helposti saavutettavissa.

Alueella on lounasravintola ja teollisuustuotteiden vähittäismyyntiliike. Vesangantien toisella puolella on päivittäistavarakauppa sekä huoltoasema.

Liikenneyhteydet

Savelan teollisuus alue sijaitsee Savelankadun ja Vesangantien risteyksessä – molempia reittejä pitkin pääsee sujuvasti Keuruuntielle. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle matkaa on 22 kilometriä. Tampereen suuntaan ja Keljon Eteläportin alueelle on hyvä yhteys isojen moottoritie liittymien kautta. Bussipysäkit ovat Vesangantien varressa ja yhteydet ovat hyvät.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Onkapannu 8
Jyväskylä 40700

  • Kaupunginosa: Savela
  • Pinta-ala: 579 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.