Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

For rent, Office, Jyväskylä, Tourula, 1475 sqm

Target #11698

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Kivääritehtaan ylimmän, 4. kerroksen persoonallinen avokonttorimainen tila. Siistiä nykyaikaista jäähdytettyä toimistotilaa. Vaihteleva huonekorkeus persoonallisen harjakaton ja kattoikkunoiden ansiosta. Tila jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin. Palkkijäähdytys. Kiinteistön remontoidut, korkeat ja valoisat huoneet luovat viihtyisät puitteet. Muuntojoustavat tilat ovat räätälöitävissä käyttäjän toiveiden mukaan. Tehoneliöitä, avotilaa ja erillisiä huoneita sopivassa suhteessa.

Kivääritehdas on vetovoimainen yrityspuisto historiallisessa ympäristössä. Vuonna 1927 valmistunut Valtion Kivääritehdas on osa suomalaista historiaa. Alun perin puolustuslaitoksemme tarpeisiin perustettu tehdas on modernisoitu vastaamaan nykyajan käyttäjän toiveita aina toimistotiloista tuotannon vaativiin tarpeisiin. Alueen arvokkuuden säilyttämiseksi on kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset määrätty suojelukohteeksi.

Kivääritehdas sijaitsee Tourulassa, nelostien ja Vaajakosken moottoritien kainalossa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Tourulaan on helppo tulla joka puolelta kaupunkia, ja pysäköintitilaa riittää. Tourulasta pääsee nopeasti keskustaan, kauppakeskus Seppään ja Kankaan alueelle.

Communications

Erinomainen sijainti Jyväskylän keskustan tuntumassa. Matkakeskukseen on noin kilometri ja Tikkakosken lentokentälle ajaa 20 minuutissa.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40100

  • Area: Tourula
  • Surface area: 1475 sqm
  • Floor: 4. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1927
  • Rental category: 16-20 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.