Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ, Jyväskylä

Vuokrattava, Toimistotila, Jyväskylä, Tourula, 316 m2

Kohde #19856

Kuvaus

Siistiä, nykyaikaista jäähdytettyä 1. kerroksen toimistotilaa. Kiinteistön remontoidut, korkeat ja valoisat huoneet luovat viihtyisät puitteet. Muuntojoustavat tilat ovat räätälöitävissä käyttäjän toiveiden mukaan. Tehoneliöitä, avotilaa ja erillisiä huoneita sopivassa suhteessa.

Kivääritehdas on vetovoimainen yrityspuisto historiallisessa ympäristössä. Vuonna 1927 valmistunut Valtion Kivääritehdas on osa suomalaista historiaa. Alun perin puolustuslaitoksemme tarpeisiin perustettu tehdas on modernisoitu vastaamaan nykyajan käyttäjän toiveita aina toimistotiloista tuotannon vaativiin tarpeisiin. Alueen arvokkuuden säilyttämiseksi on kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset määrätty suojelukohteeksi.

Kivääritehdas sijaitsee Tourulassa, nelostien ja Vaajakosken moottoritien kainalossa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Tourulaan on helppo tulla joka puolelta kaupunkia, ja pysäköintitilaa riittää. Tourulasta pääsee nopeasti keskustaan, kauppakeskus Seppään ja Kankaan alueelle.

Liikenneyhteydet

Erinomainen sijainti Jyväskylän keskustan tuntumassa. Matkakeskukseen on noin kilometri ja Tikkakosken lentokentälle ajaa 20 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kivääritehtaankatu 6 JYVÄSKYLÄ
Jyväskylä 40100

  • Kaupunginosa: Tourula
  • Pinta-ala: 316 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1927
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.