Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Jännekatu 1 KAARINA, Kaarina

Vuokrattava, Liiketila, Kaarina, Piispanristi, 7450 m2

Kohde #12674

Kuvaus

Liiketilaa Piispanristin Magneetista 2000 - 7000 m2. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Piispanristin Magneetista kasvaa kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja esimerkiksi kodin- ja vapaa-ajan tarpeisiin. Jo tällä hetkellä alueen asiakasvirta on vuolasta, sillä siellä toimivat Tarjoustalo, Sportia sekä aivan alueen vieressä Prisma ja Biltema. Piispanristi onkin viime vuosina kasvanut kohisten. Magneetin lähelle on tälläkin hetkellä suunnitteilla uusia ja viihtyisiä asuinalueita. Tuore kauppakeskus nousee sinne, missä ihmiset jo ovat, paikkaan, joka on lähtökohtaisesti vilkas ja vireä. Valmistuessaan Magneetin kokonaislaajuus tulee olemaan. n. 10 000 m2. Osa tiloista on jo muuttovalmista.

Liikenneyhteydet

Piispanristin Magneetti on nimensä veroinen myös liikenneyhteyksien näkökulmasta. Turusta sinne pääsee muutamassa minuutissa sekä moottoritietä että Uudenmaantietä pitkin. Ohikulkutien kautta Piispanristi on helposti lähestyttävä myös naapurikunnista.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Jännekatu 1 KAARINA, 7450m2, , Liiketila
Toimistotila

Jännekatu 1 KAARINA
Kaarina 20780

  • Kaupunginosa: Piispanristi
  • Pinta-ala: 7450 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: suunnitteilla
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.