Jännekatu 1 KAARINA, Kaarina | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Jännekatu 1 KAARINA, Kaarina

Vuokrattava, Liiketila, Kaarina, Piispanristi, 7000 m2

Kohde #12674

Kuvaus

Liiketilaa Piispanristin Liikekeskuksesta 2000 - 7000 m2. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Piispanristin liikekeskus tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja esimerkiksi kodin ja vapaa-ajan tarpeisiin. Jo tällä hetkellä alueen asiakasvirta on vuolasta, sillä siellä toimivat Tokmanni, Kino Piispanristi, Puuilo sekä aivan alueen vieressä uusi Prisma ja Biltema. Piispanristin alueelle on tälläkin hetkellä rakenteilla uusia ja viihtyisiä asuinalueita. Liikekeskus nousee sinne, missä ihmiset jo ovat, paikkaan, joka on lähtökohtaisesti vilkas ja vireä. Valmistuessaan liikekeskuksen kokonaislaajuus tulee olemaan noin 10 000 m2.

Liikenneyhteydet

Piispanristin liikekeskuksen sijainti on erinomainen myös liikenneyhteyksien näkökulmasta. Uudenmaantien kautta Piispanristi on helposti lähestyttävä myös naapurikunnista. 200 parkkipaikkaa takaavat, että ostokset sujuvat joustavasti ja miellyttävästi.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Jännekatu 1 KAARINA
Kaarina 20780

  • Kaupunginosa: Piispanristi
  • Pinta-ala: 7000 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: suunnitteilla
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.