Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Jännekatu 2-4 KAARINA, Kaarina

Vuokrattava, Liiketila, Kaarina, Piispanristi, 1032m2

Kohde #19535

Kuvaus

Reilun kokoinen liiketila, katutasossa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Piispanristi on liikekeskuskokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella Kaarinassa. Kompaktissa kokonaisuudessa toimivat mm. Tokmanni ja ravintola Piispanhelmi, kahden teatterisalin elokuvateatteri Kino Piispanristi ja mm. morsius- ja juhlapukuliike Zazabella. Piispanristi sijaitsee suositulla kaupallisella alueella Uudenmaantien tuntumassa, noin kilometri Turunväylältä. Autoille on pihalla tarjolla runsaasti pysäköintitilaa ja pysäköiminen on maksutonta. Liikekeskuksen lähistöllä sijaitsee bussipysäkki, johon liikennöivät useat bussilinjat.

Piispanristi on liikekeskuskokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella Kaarinassa. Kompaktissa kokonaisuudessa toimivat mm. Tokmanni ja ravintola Piispanhelmi, kahden teatterisalin elokuvateatteri Kino Piispanristi ja mm. morsius- ja juhlapukuliike Zazabella. Piispanristi sijaitsee suositulla kaupallisella alueella Uudenmaantien tuntumassa, noin kilometri Turunväylältä. Autoille on pihalla tarjolla runsaasti pysäköintitilaa ja pysäköiminen on maksutonta. Liikekeskuksen lähistöllä sijaitsee bussipysäkki, johon liikennöivät useat bussilinjat.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle 5,1 km, lentokentälle 15,6 km.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Jännekatu 2-4 KAARINA, 1032m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Jännekatu 2-4 KAARINA
Kaarina 20760

  • Kaupunginosa: Piispanristi
  • Pinta-ala: 1032 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.