Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kauppakatu 5 KAJAANI, Kajaani

Vuokrattava, Liiketila, Kajaani, Keskusta, 1500 m2

Kohde #16693

Kuvaus

Vuokralle tarjotaan liiketilaa Kajaanin ydinkeskustasta, Kauppakatu 5:stä. Kauppakatu 5 sijaitsee Kajaanin keskustassa, aivan kaupungin kaupallisen alueen ytimessä. Tila on jaettavissa. Pohjakerroksen tilat soveltuvat hyvin muun muassa kauppaan, liikuntaan ja näyttelytilaksi. Samassa talossa toimivat jo Cubus ja Dressmann sekä Valomaailma, Isku Interior ja the Great Escape.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Kauppakatu 5 kiinteistö sijaitsee aivan Kajaanin keskustassa, torin vieressä. Rakennuksen liiketila on näkyvällä ja kaupankäyntiä ajatellen parhaalla mahdollisella paikalla.

Kulkuyhteydet Kauppakadulle ovat hyvät ja pysäköintipaikkoja on riittävästi. Linja-autoasemalle on matkaa puoli kilometriä ja rautatieasemalle puolitoista. Viiden kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä pääsee päivittäin Helsinkiin ja takaisin.

Rakennuksen alla olevaan autohalliin on kulku Välikadulta. Autohallissa on 48 kpl yhteiskäytössä olevia pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on maksuton. Kiinteistön lastaustilaan kuljetaan rakennuksen takaosasta, Välikadun puolelta.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Kauppakatu 5 KAJAANI
Kajaani 87100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1500 m2
  • Kerros: Pohjakerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.