Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Topeeka 46 KAUHAJOKI, Kauhajoki

Vuokrattava, Liiketila, Kauhajoki, Kauhajoki, 493 m2

Kohde #16698

Kuvaus

Kauhajoen keskustassa keskeisellä paikalla on vapaana n. 493 m2 katutason liiketila. Myymälän sosiaalitilat toisessa kerroksessa 33,5 m2. Tilassa on aikaisemmin toiminut Keskon ruokakauppa. Liikehuoneistossa on oma sisäänkäynti. Myymälän näkyvyyttä lisää suuret näyteikkunat pääkadulle päin. Lisäksi pihalla on korkea, huomiota herättävä valomainospyloni. Pihalla on runsaasti autopaikkoja. Koska kiinteistö on kahden kadun välissä, on myymälään ja pihalle asiointi sujuvaa. Huoneiston naapurina toimii huonekalu- ja tekstiilimyymälä JYSK. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Kauhajoen visio vuodella 2015 on yhdessä ympäröivien kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen Kauhajoen seudun, joka on verkostoituneiden, kehittyvien tuotanto- ja palvelumuotojen suunnannäyttäjä.

Kauhajoen visio vuodella 2015 on yhdessä ympäröivien kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen Kauhajoen seudun, joka on verkostoituneiden, kehittyvien tuotanto- ja palvelumuotojen suunnannäyttäjä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Topeeka 46 KAUHAJOKI, 493m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Topeeka 46 KAUHAJOKI
Kauhajoki 61800

  • Kaupunginosa: Kauhajoki
  • Pinta-ala: 493 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.