Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Alikeravantie 30 KERAVA, Kerava

Vuokrattava, Liiketila, Kerava, Jäspilä, 1234m2

Kohde #20817

Kuvaus

Vapaa 1234 m2 liiketila Alikeravan yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelevan teollisen ja teknisen kaupan keskittymässä, Liikekeskus Keravanportissa. Liiketila on hyvällä paikalla talon keskellä. Asiakas-wc:t ja sosiaalitilat henkilökunnalle valmiina. Tila taipuu moneen käyttöön taloteknisten valmiuksien ansiosta. Kohteella on kattavat asiakaspysäköintialueet ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa että erillisessä mainospylonissa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Liikekeskus Keravanportti. Vuonna 2008 rakennettu liikekeskus Keravan sisääntuloväylän varrella. Kiinteistön hienokuntoiset liiketilat ovat avaria ja valoisia. Liikekeskuksessa on vuokralaisina eläinlääkäriasema, kuntosali, lounasravintola ja liikuntaseikkailupuisto. Kohteessa on kattavat asiakaspysäköintialueet (n. 160 parkkipaikkaa) ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa että erillisessä mainospylonissa.

Liikekeskus Keravanportti. Vuonna 2008 rakennettu liikekeskus Keravan sisääntuloväylän varrella. Kiinteistön hienokuntoiset liiketilat ovat avaria ja valoisia. Liikekeskuksessa on vuokralaisina eläinlääkäriasema, kuntosali, lounasravintola ja liikuntaseikkailupuisto. Kohteessa on kattavat asiakaspysäköintialueet (n. 160 parkkipaikkaa) ja vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää mainospaikkoja sekä kiinteistön julkisivussa että erillisessä mainospylonissa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 200 m, juna-asemalle 1,7 km, lentokentälle 11,5 km.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Alikeravantie 30 KERAVA, 1234m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Alikeravantie 30 KERAVA
Kerava 04250

  • Kaupunginosa: Jäspilä
  • Pinta-ala: 1234 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.