Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keskuskatu 10 KOTKA, Kotka

Vuokrattava, Liiketila, Kotka, Keskusta, 175m2

Kohde #20833

Kuvaus

Vuokrataan liiketila Kauppakeskus Pasaatin ensimmäisestä kerroksesta aivan Kotkan ytimessä. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Pasaati on monipuolinen kauppakeskus Kotkan keskustassa aivan Kauppatorin laidalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pasaatin lämminhenkisessä miljöössä on tilat 90:lle kaupan, viihtymisen ja palveluiden tekijälle. Kyseessä on Suomen 15. suurin ja Kaakkois-Suomen toiseksi suurin kauppakeskus, joka tarjoaa yhden katon alla laajan liikkeiden, ravintoloiden, kahviloiden ja palveluiden valikoiman.

Pasaati on monipuolinen kauppakeskus Kotkan keskustassa aivan Kauppatorin laidalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pasaatin lämminhenkisessä miljöössä on tilat 90:lle kaupan, viihtymisen ja palveluiden tekijälle. Kyseessä on Suomen 15. suurin ja Kaakkois-Suomen toiseksi suurin kauppakeskus, joka tarjoaa yhden katon alla laajan liikkeiden, ravintoloiden, kahviloiden ja palveluiden valikoiman.

Liikenneyhteydet

Paikallisliikenteen linja-autoilla pääsee aivan Kauppakeskus Pasaatin ovelle. Myös juna-asemalle on kävelymatka.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Keskuskatu 10 KOTKA, 175m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Keskuskatu 10 KOTKA
Kotka 48100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 175 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.