Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lehtikaari 3 KOUVOLA, Kouvola

Vuokrattava, Liiketila, Kouvola, Korjala, 1695m2

Kohde #15719

Kuvaus

Katutason liiketila Kouvolan kiinteistöstä. Pohjakuvassa tila, jossa pinta-ala 1768,5 m2. Tila on mahdollista jakaa kahteen pienempään osioon. Liiketiloihin voi yhdistää myös varastotilaa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Moderni liikerakennus tarjoaa edustavaa liiketilaa mm. rakentamiseen tai sisustamiseen liittyvään liiketoimintaan. Kohde sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Kouvolan sisääntulotien varressa, vilkkaalla market-alueella. Samassa talossa toimivat yläpihan puolella Asko sekä alapihan puolella Gigantti, Sotka ja Keittiömaailma. Vieressä Prisma. Kiinteistön pihalla runsaasti asiakaspysäköintipaikkoja.

Moderni liikerakennus tarjoaa edustavaa liiketilaa mm. rakentamiseen tai sisustamiseen liittyvään liiketoimintaan. Kohde sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Kouvolan sisääntulotien varressa, vilkkaalla market-alueella. Samassa talossa toimivat yläpihan puolella Asko sekä alapihan puolella Gigantti, Sotka ja Keittiömaailma. Vieressä Prisma. Kiinteistön pihalla runsaasti asiakaspysäköintipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Juna-asemalle 2,4 km, lentokentälle 95,2 km.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Lehtikaari 3 KOUVOLA, 1695m2, Pohjakerros, Liiketila
Toimistotila

Lehtikaari 3 KOUVOLA
Kouvola 45130

  • Kaupunginosa: Korjala
  • Pinta-ala: 1695 m2
  • Kerros: Pohjakerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.