Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mestarintie 1 KOUVOLA, Kouvola

Vuokrattava, Varastotila, Kouvola, Kouvola, 7000 m2

Kohde #26219

Kuvaus

Selkeä varastotila, tilan vapaa korkeus 7 m, lastaustaskuja 18 kpl, ramppi, pieni toimisto, taukotila, sosiaalitilat. Varastotila jaettavissa pienempiin lohkoihin alkaen 3000 m2. Kiinteistö sijaitsee Kullasvaaran logistiikka-alueella, aivan valtateiden 6 ja 15 risteysalueella. Alueelta on hyvät raideyhteydet eteläisen Suomen satamiin; Helsinki/Vuosaari 135 km, Hamina/Kotka 60 km ja Turku 299 km. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.

Erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Kouvolassa radan varrella sijaitseva varastokiinteistö. Varastot soveltuvat hyvin monipuolisiin (esim. teollisuuden) varastointitarpeisiin. Kiinteistössä on yhteensä 8 lastaustaskua ja sisäänajomahdollisuus sekä riittävä raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin soveltuva liikennepiha. Varastokiinteistössä on katettu lastauslaituri, ajoramppi, sosiaali- ja taukotiloja sekä toimistotilaa. Varastotilat on mahdollista jakaa lohkoihin.

Kiinteistöllä on mahdollisuus omaan pistoraiteeseen. Kohteessa on iso aidattu piha-alue, jossa on helppo liikennöidä raskaalla kalustolla ja joka soveltuu myös pihavarastointiin.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Kouvolan logistiikka-alueella, aivan valtateiden 6 ja 15 risteysalueella. Alueelta on hyvät yhteydet eteläisen Suomen satamii

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Mestarintie 1 KOUVOLA
Kouvola 45200

  • Kaupunginosa: Kouvola
  • Pinta-ala: 7000 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.