Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tykkimäentie 9 KOUVOLA, Kouvola

Vuokrattava, Varastotila, Kouvola, Kullasvaara, 2500 m2

Kohde #19141

Kuvaus

Moderni- ja hyväkuntoinen läpivirtausterminaali. Tilat soveltuvat logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelun läpivirtausterminaaliksi. Tilassa on 18 lastaustaskua, vapaa korkeus 5 m. Tilasta erotettavissa eri kokoisia varastotiloja.

Moderni, vuonna 2008 valmistunut terminaali- ja varastokiinteistö Kouvolan Kullasvaaran logistiikka-alueella, joka on rautateiden ja kumipyöräliikenteen solmukohta. Kiinteistö soveltuu hyvin logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin joko pitkäaikaisvarastointiin tai nopean jakelukierron läpivirtausterminaaliksi. Osassa kiinteistöä on kylmävarastointitiloja. Tehokasta ja toimivaa lastaus- ja purkutoimintaa varten kiinteistössä on yhteensä 72 lastaustaskua. Varastotilat on mahdollista jakaa erilaisiin varastokokonaisuuksiin. Kullasvaaran logistiikka-alueen varastotilat Kouvolassa sijaitsevat suurella 2,3 hehtaarin tontilla, joka on suunniteltu erityisesti raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Suurella piha-alueella on riittävästi pysäköintipaikkoja.

Liikenneyhteydet

Varastokiinteistö sijaitsee Kullasvaaran logistiikka-alueella, aivan valtateiden 6 ja 15 risteysalueella. Alueelta on hyvät raideyhteydet eteläisen Suomen satamiin; Helsinki/Vuosaari 135 km, Hamina/Kotka 60 km ja Turku 299 km. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Tykkimäentie 9 KOUVOLA
Kouvola 45100

  • Kaupunginosa: Kullasvaara
  • Pinta-ala: 2500 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.