Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Askonkatu 9 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Toimistotila, Lahti, Askonalue, 1200 m2

Kohde #24588

Kuvaus

Historiallisen puusepäntehtaan toisen kerroksen raakatila. Huippusijainti. Ravintola Werstaan ja Askotalon kokouskeskuksen tilat kerrosta alempana. Ikkunanäkymät mm. Askotalon Torille. Hissiyhteys. Tila sopii sellaisenaan yhden yrityksen käyttöön, mutta on mahdollista jakaa myös kahdeksi tai kolmeksi pienemmäksi toimistoksi. Lopullinen vuokrataso riippuu tilaan tehtävien investointien laajuudesta.

Askotalo on kiinteistö Askonalueella, Lahden keskusta-alueella. Askotalon alkuperäinen teollinen toiminta lakkasi pääosin 1990-luvulla, rakennus toimi myös Asko-konsernin pääkonttorina.

Askotalossa toimii nykyään noin 100 yritystä, asiakkaina on mm. asiantuntija-, muotoilu- ja palveluyrityksiä sekä lounasravintola- ja kuntosaliyrittäjä. Askotalo sijaitsee kävelymatkan päässä Lahden keskustasta ja noin 300 metrin päässä Lahden matkakeskuksesta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Askonkatu 9 LAHTI
Lahti 15100

  • Kaupunginosa: Askonalue
  • Pinta-ala: 1200 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2017
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.