Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 11 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Liiketila, Lahti, Keskusta, 1302m2

Kohde #17105

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen muuttovalmis liiketila vuokrattavissa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Aleksi 11 huippusijainnilla pääosin uudistetussa rakennuksessa Lahden ydinkeskustassa, torin laidalla. Keskustan pääkauppakadun Aleksanterinkadun liikkeet ja ravintolat ovat kohteen välittömässä läheisyydessä. Puolen kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Trion kauppakeskus ja Sokoksen tavaratalo sekä muut keskustan palvelut kulttuuria, viihdettä ja vapaa-aikaa myöten. Aleksanterissa otetaan ensimmäisenä käyttöön uusi, innovatiivinen Robottiparkki eli automaattinen pysäköintijärjestelmä.

Aleksi 11 huippusijainnilla pääosin uudistetussa rakennuksessa Lahden ydinkeskustassa, torin laidalla. Keskustan pääkauppakadun Aleksanterinkadun liikkeet ja ravintolat ovat kohteen välittömässä läheisyydessä. Puolen kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Trion kauppakeskus ja Sokoksen tavaratalo sekä muut keskustan palvelut kulttuuria, viihdettä ja vapaa-aikaa myöten. Aleksanterissa otetaan ensimmäisenä käyttöön uusi, innovatiivinen Robottiparkki eli automaattinen pysäköintijärjestelmä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Aleksanterinkatu 11 LAHTI, 1302m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Aleksanterinkatu 11 LAHTI
Lahti 15110

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 1302 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1.vaihe valm. 2014, 2.vaihe valm. 2018
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.