Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Haapalankatu 1 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Toimistotila, Lahti, Niemi, 2338 m2

Kohde #27312

Kuvaus

Vuokrataan teollisuus- / varastotilaa. Maantason nosto-ovet. Tilassa on myös toimistotilaa, näyttelytilaa, taukotilat, sosiaalitilat.

Monipuolinen ja toimiva logistiikkakeskus / varastokiinteistö, joka on jaettavissa erikokoisiin osiin. Varastotilassa on useita lastauslaitureita, korkeita nosto-ovia ja raskaalle kuljetuskalustolle toimiva piha-alue. Varaston korkeus vaihtelee 3-14 metriin, mikä mahdollistaa suurien lavamäärien käsittelyn. Tällä hetkellä kiinteistössä yhteensä n. 11 500 lavapaikkaa.

Naapurissa toimii paloasema. Rakennuksessa on savuilmaisimet.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Lahden talousalueella Niemen venesatamaa vastapäätä. Sijainti on erinomainen suhteessa pääkaupunkiseutuun ja koko eteläiseen Suomeen sekä Pietariin. Välimatkat Lahden alueella ovat lyhyitä ja liikenneyhteydet hyvät. Helsinki ja Vuosaaren satama ovat vain noin 100 km päässä. Matkaa Lahden keskustaan on noin 4 km. Lähialueella sijaitsee mm. lounasravintoloita ja Lahden Yrityspuisto. Suurella piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja. Paikallisliikenne linjat 31 ja 32 Mukkulankadulta ja linja 30 Niemenkadulta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Haapalankatu 1 LAHTI
Lahti 15420

  • Kaupunginosa: Niemi
  • Pinta-ala: 2338 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969, laajennus 1989
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.