Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sotkankatu 6 LAHTI, Lahti

Vuokrattava, Varastotila, Lahti, Pekanmäki, 1200m2

Kohde #15099

Kuvaus

Kolmannen kerroksen varastotila, jonka vapaa korkeus on 2,7 m. Vuokrattavissa myös erillinen toimisto (122-134 m2). Lahden keskustan tuntumassa sijaitseva Lahden Linkki on vuonna 1965 rakennettu varasto- ja logistiikkaterminaali. Terminaalin 25 lastauslaituria mahdollistavat suurienkin tavaraerien yhtäaikaisen käsittelyn. Kohde on muunneltavissa erilaisiin varastointitarkoituksiin. Toimistotilat sijaitsevat terminaalin omassa siivessä. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

Lahden keskustan tuntumassa sijaitseva Lahden Linkki on vuonna 1965 rakennettu varasto- ja logistiikkaterminaali. Terminaalin 25 lastauslaituria mahdollistavat suurienkin tavaraerien yhtäaikaisen käsittelyn. Kohde on muunneltavissa erilaisiin varastointitarkoituksiin. Toimistotilat sijaitsevat terminaalin omassa siivessä. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa.

Liikenneyhteydet

Sijainti noin 3 km Lahden keskustasta itään, valtatie 12:n varrella aivan Helsinki-Lahti-Heinola moottoritien liittymässä. Kohteesta on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Sotkankatu 6 LAHTI, 1200m2, 3. kerros, Varastotila
Toimistotila

Sotkankatu 6 LAHTI
Lahti 15150

  • Kaupunginosa: Pekanmäki
  • Pinta-ala: 1200 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1965
  • Vuokraluokka: alle 5 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.