Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Brahenkatu 3-7 LAPPEENRANTA, Lappeenranta

Vuokrattava, Liiketila, Lappeenranta, Keskusta, 503m2

Kohde #21977

Kuvaus

1. kerroksen liiketila IsoKristiinassa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. IsoKristiina on Etelä-Karjalan maakunnan suurin kauppakeskus. Kauppakeskus IsoKristiina sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa ja se on 20 vuoden aikana vakiinnuttanut asemansa Kaakkois-Suomen johtavana kauppakeskuksena. Sadan kilometrin etäisyydellä IsoKristiinasta asuu noin 400 000 suomalaista. IsoKristiinan asemaa vahvistaa entisestään Venäjän rajan läheisyys. Pietarissa on noin 6,5 miljoonaa asukasta vain kahden tunnin ajomatkan päässä. Moni heistä matkustaa Lappeenrantaan ostomatkalle ja vapaa-ajan viettoa varten. Kauppakeskuksen perusteellinen uudistus- ja laajennushanke valmistui syksyllä 2015. Uudistettuun IsoKristiinaan sijoittui muun muassa Lappeenrannan kaupunginteatteri ja Finnkinon elokuvakeskus sekä monipuolinen ravintoloiden, erikoiskaupan, päivittäistavarakaupan ja tavaratalojen valikoima. Ankkuriyrityksiä: Sokos, K-Supermarket, S-Market, Alko, Tokmanni, Hotelli Lappee, Terveystalo.

Liikenneyhteydet

Pikavuorojen, Charterlinjojen ja paikallisliikenteen bussipysäkit ovat kauppakeskuksen vieressä. Junalta 10 min. kävelymatka.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Brahenkatu 3-7 LAPPEENRANTA, 503m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Brahenkatu 3-7 LAPPEENRANTA
Lappeenranta 53100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 503 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1987
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.