Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Nuijamiestentie 9 NOKIA, Nokia

Vuokrattava, Liiketila, Nokia, Nokia, 1114m2

Kohde #20106

Kuvaus

Siisti katutason liiketila vuonna 2011 valmistuneessa Viholan liikekeskuksessa Nokialla. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Vetovoimainen ja laadukas Viholan liikekeskus sijaitsee ensiluokkaisen näkyvällä paikalla Nokialla Turunväylän varrella. Vuonna 2011 valmistuneen keskuksen vuokralaisiin kuuluvat huonekaluliike Jysk, tavaratalo Tokmanni, Musti ja Mirri, kangas- ja askarteluliike Palaksi sekä Nokian kaupunginkirjasto palveluineen. Viholassa on myös Easyfitin liikuntatilat ja budosali sekä Viholan Autokatsastus. Viereisellä tontilla sijaitsee vetovoimainen ja laajeneva Citymarket-keskus etumyymälöineen. Viholan alueella toimivat myös mm. Lidl sekä kylpylähotelli Eden. Liikekeskus sijaitsee Turuntien varrella, joten se on myös erittäin näkyvä sijainti Tampereelta lounaaseen suuntautuvalle liikenteelle.

Vetovoimainen ja laadukas Viholan liikekeskus sijaitsee ensiluokkaisen näkyvällä paikalla Nokialla Turunväylän varrella. Vuonna 2011 valmistuneen keskuksen vuokralaisiin kuuluvat huonekaluliike Jysk, tavaratalo Tokmanni, Musti ja Mirri, kangas- ja askarteluliike Palaksi sekä Nokian kaupunginkirjasto palveluineen. Viholassa on myös Easyfitin liikuntatilat ja budosali sekä Viholan Autokatsastus. Viereisellä tontilla sijaitsee vetovoimainen ja laajeneva Citymarket-keskus etumyymälöineen. Viholan alueella toimivat myös mm. Lidl sekä kylpylähotelli Eden. Liikekeskus sijaitsee Turuntien varrella, joten se on myös erittäin näkyvä sijainti Tampereelta lounaaseen suuntautuvalle liikenteelle.

Liikenneyhteydet

Vihola on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisin liikennevälinein. Bussipysäkit sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Nuijamiestentie 9 NOKIA, 1114m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Nuijamiestentie 9 NOKIA
Nokia 37120

  • Kaupunginosa: Nokia
  • Pinta-ala: 1114 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.