Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kirkkokatu 16 OULU, Oulu

Vuokrattava, Liiketila, Oulu, Keskusta, 75m2

Kohde #20325

Kuvaus

Ravintolatila vuokrattavana Kauppakortteli Pekurissa. Tila sijaitsee näkyvällä paikalla liukuportaiden vieressä Food Gardenin alueella ja liiketilassa on keittiövaraus. Lisäksi noin 60 m2 anniskelualuetta sisäpihalla. Pekuri Food Garden on vehreä ja lämmin, lasikattojen alla sijaitseva sisäpiha. Sisäpiha tarjoaa loistavat puitteet istua terassilla säästä ja vuodenajasta riippumatta. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Kauppakortteli Pekuri on Oulun keskustassa kävelykatu Rotuaarin varrella sijaitseva kauppakeskus. Kauppakeskuksessa toimii muun muassa K-Supermarket, Alko, Robert’s Coffee ja Viikinkiravintola Harald. Kauppakeskuksen avajaisia vietettiin 22. helmikuuta 2018.

Kauppakortteli Pekuri on Oulun keskustassa kävelykatu Rotuaarin varrella sijaitseva kauppakeskus. Kauppakeskuksessa toimii muun muassa K-Supermarket, Alko, Robert’s Coffee ja Viikinkiravintola Harald. Kauppakeskuksen avajaisia vietettiin 22. helmikuuta 2018.

Liikenneyhteydet

Pekuriin on helppo saapua joka ilmansuunnasta, ja miltei kaikki keskustan bussilinjat sivuavat Kauppakorttelia.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Kirkkokatu 16 OULU, 76m2, 4. kerros, Liiketila
Toimistotila

Kirkkokatu 16 OULU
Oulu 90100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 75 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 22.2.2018
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.