Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Paloheimonkatu 2 RIIHIMÄKI, Riihimäki

Vuokrattava, Liiketila, Riihimäki, Riihimäki, 3500m2

Kohde #18295

Kuvaus

Liike- toimisto- ja ravintolatilaa yhteensä n. 200 - 3500 m2. Vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Tuo yrityksesi industriaaliseen ympäristöön Riihimäen Voimalaan. Riihimäen Voimala on Riihimäen tunnettu maamerkki. Voimala lopetti toimintansa yli kymmenen vuotta sitten ja nyt historiallisesti arvokas rakennus uudistetaan liike- ja toimitiloiksi. Riihimäen voimala on suojeltu rakennus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia peruskorjauksen myötä. 1920 luvun arkkitehtuuri luo yrityksellesi upeat puitteet, sillä tiiliseinät, korkeat pilarit ja suuret ikkunat korostavat tilan teollista luonnetta. Riihimäen Voimalassa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 3500 neliömetriä ja kohde on suunnitteluvaiheessa. Voimala sijaitsee erinomaisella paikalla juna-aseman, Matkakeskuksen ja kauppakeskus Atomin tuntumassa. Suunnitelmissa on, että Voimalan läpi pääsisi mutkattomasti sisätilojen kautta kauppakeskus Atomiin.

Tuo yrityksesi industriaaliseen ympäristöön Riihimäen Voimalaan. Riihimäen Voimala on Riihimäen tunnettu maamerkki. Voimala lopetti toimintansa yli kymmenen vuotta sitten ja nyt historiallisesti arvokas rakennus uudistetaan liike- ja toimitiloiksi. Riihimäen voimala on suojeltu rakennus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia peruskorjauksen myötä. 1920 luvun arkkitehtuuri luo yrityksellesi upeat puitteet, sillä tiiliseinät, korkeat pilarit ja suuret ikkunat korostavat tilan teollista luonnetta. Riihimäen Voimalassa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 3500 neliömetriä ja kohde on suunnitteluvaiheessa. Voimala sijaitsee erinomaisella paikalla juna-aseman, Matkakeskuksen ja kauppakeskus Atomin tuntumassa. Suunnitelmissa on, että Voimalan läpi pääsisi mutkattomasti sisätilojen kautta kauppakeskus Atomiin.

Liikenneyhteydet

Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, sillä juna-asema ja linja-autoasema ovat vieressä. Alue palvelee hyvin myös autolla ja jalkaisin kulkevia. Matka-ajat: 8 minuutissa Hyvinkäältä, 17 minuutissa Hämeenlinnasta ja 53 minuutissa Helsingistä. Riihimäen juna-asema on pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junien pohjoinen pääteasema.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Paloheimonkatu 2 RIIHIMÄKI, 3500m2, Koko rakennus, Liiketila
Toimistotila

Paloheimonkatu 2 RIIHIMÄKI
Riihimäki 11130

  • Kaupunginosa: Riihimäki
  • Pinta-ala: 3500 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.