Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vilhonkatu 8 SALO, Salo

Vuokrattava, Liiketila, Salo, Keskusta, 463 m2

Kohde #26480

Kuvaus

Vuokrattavana siisti ja reilukokoinen liiketila Salon ydinkeskustassa sijaitsevassa monipuolisessa kauppakeskus Plazassa.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Salon kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus Plaza koostuu kahdesta osasta. Ensimmäinen osa avattiin vuonna 1992 ja uudempi osa otettiin käyttöön Plazan laajentuessa vuonna 2006. Osat on yhdistetty toisiinsa Vilhonkadun ylittävällä kävelysillalla. Vuonna 2017 kauppakeskuksessa toteutettiin viihtyvyyttä ja ulkoilmettä lisääviä uudistuksia. Armfeltin kaupunginosassa sijaitseva Plaza on lunastanut paikkansa talousalueensa sydämessä monipuolisena ja toimivana ostospaikkana. Liiketoiminnan keskeisinä kulmakivinä ovat monipuolinen tarjonta ja viihtyvyys.

Plazassa on Salon seudun parhaat paikoitustilat. Parkkipaikkoja on yhteensä 750 ja niistä osa on lämpimässä paikoituskellarissa. Paikoitustiloista pääsee suoraan kauppakeskukseen ja liikkuminen siellä on vaivatonta liukuportailla ja asiakashisseillä.

Liikenneyhteydet

Salon Plazaan, Hämeentien ja Mariankadun kulmaan, on helppo saapua sekä julkisilla että omalla autolla. Linja-autoasema on vieressä ja juna-asemalle parin sadan metrin kävelymatka.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Vilhonkatu 8 SALO
Salo 24100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 463 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: vanha osa 1992 ja uusi 2006
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.