Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Visiokatu 4 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Hervanta, 1108 m2

Kohde #21960

Kuvaus

Neljännen kerroksen toimistotila Tampereen Farmissa. Sijainti teknillisen yliopiston naapurissa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisuihin.

Aikaisemmin myös nimellä Hermia 3 tai Hermian Bitti tunnettu FARMI sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n naapurissa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja parkkitilaa on runsaasti.Talossa riittää valinnanavaraa niin pienempiin, kuin isompiinkin tarpeisiin sekä erikoisuutena elektroniikan testaukseen soveltuvia laboratoriotiloja.

Hermian Farmi tarjoaa modernin työympäristön ohella tilaa myös työajan jälkeiseen ajanviettoon. Energiaa ideoiden synnyttämiseen ei tarvitse lähteä hakemaan kauempaa, sillä viihtyisässä lounasravintolassamme ja Cow Working- kahvilassa voisi viettää vaikka koko työpäivän. Tarjolla on myös neuvottelukeskus tilaisuuksia varten

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja myös parkkitilaa löytyy runsaasti. Tulevaisuudessa pääset Farmille myös raitiovaunulla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Visiokatu 4 TAMPERE
Tampere 33720

  • Kaupunginosa: Hervanta
  • Pinta-ala: 1108 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: A-osa 1992, B:-94, C:-95, D:2006
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.