Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Visiokatu 4 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Hervanta, 3081 m2

Kohde #21961

Kuvaus

Neljännen kerroksen toimistotila Tampereen Farmissa. Sijainti teknillisen yliopiston naapurissa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisuihin. Aikaisemmin myös nimellä Hermia 3 tai Hermian Bitti tunnettu FARMI sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n naapurissa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Talossa on runsaasti modernia toimisto- ja neuvottelutilaa ja erityisesti elektroniikan testaukseen soveltuvia laboratoriotiloja. Yhteensä noin 18 000 m2 laajuinen kokonaisuus muuttuu vuoden 2017 lopulla business parkiksi, joka tarjoaa tiloja ja palveluita monen kokoisille yrityksille. Ensimmäisen kerroksen ravintolamaailma aloittaa uudelleen ja tiloista löytyy neuvottelukeskus tilaisuuksia varten. Tilat ovat heti vapaana. Nyt pääset mukaan luomaan tiloista unelmiesi toimistoa.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja myös parkkitilaa löytyy runsaasti. Tulevaisuudessa pääset Farmille myös raitiovaunulla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Visiokatu 4 TAMPERE, 3081m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Visiokatu 4 TAMPERE
Tampere 33720

  • Kaupunginosa: Hervanta
  • Pinta-ala: 3081 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: A-osa 1992, B:-94, C:-95, D:2006
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.