Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Visiokatu 6 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Hervanta, 436 m2

Kohde #25266

Kuvaus

Katutason toimistotila. Läheltä löytyy kattavat palvelut. Toimitila sopeutuu monenlaisiin tarpeisiin laboratorio- ja testitiloista myös perinteisiin toimisto- tai liiketiloihin.

GIGAHERMIA, Teknillisen yliopiston naapurissa, Hermian alueen sydämessä. Vilkas ja kehittyvä yritysalue. Gigahermiassa on toimistokäyttäjien tarpeisiin muokattavaa peruskuntoista toimitilaa. Kerroksia on mahdollista yhdistää, jolloin niistä muodostuvat toimitilat isommallekin yritykselle. Tiloissa on jäähdytys ja CAT-kaapelointi.

Aula on remontoitu. Kiinteistön kellarikerroksesta löytyvät sauna- ja pukeutumistilat henkilöstölle. Julkinen liikenne tuo työmatkailijat sujuvasti yliopiston alueelle, ja autoilijat pysäköivät kätevästi kiinteistön pihalle, autopaikkoja on 120 kpl.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Edestä bussilinjat 6, 20, 24, 32T. Keskustorille 31-37 minuuttia ja Rautatieasemalle tiheällä vuorovälillä. Duo kävellen 1 km/12 min. Autolla Keskustorille 13 km/21 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Visiokatu 6 TAMPERE
Tampere 33720

  • Kaupunginosa: Hervanta
  • Pinta-ala: 436 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.