Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE, Tampere | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Keskusta, 727 m2

Kohde #24197

Kuvaus

Monien mahdollisuuksien tilava toimistokokonaisuus, johon voidaan sisällyttää myös erillisiä huoneita. Näkyvä sijainti. Tulli Business Park on kolmannen sukupolven toimitilaympäristö Tampereen sydämessä. Ihmiskeskeiset Stress Free Area -tilaratkaisut tukevat tehokasta työskentelyä ja jättävät tilaa luovuudelle. Tulli tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille muuntojoustavat puitteet, jossa liiketoiminta voi kasvaa ja kehittyä. Tulli Business Parkin tilat ovat valmistuneet vuosina 2008 ja 2009. Monipuoliset ja korkeatasoiset tila- ja käyttäjäpalvelut kunkin yrityksen tarpeisiin. Aula-, toimisto-, tietoliikenne-, turvallisuus-, toimitilojen ylläpito- ja ravintolapalvelut. 6 tasokasta neuvottelutilaa. Kiinteistössä toimii myös parturi, autonpesupalvelu sekä kuntosali. Kiinteistössä toimii mm. apteekki ja silmälääkäriasema. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti LEED Kulta. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Tulli Business Park sijaitsee Tampereen keskustassa. Tärkeimmät liikenneväylät, rautatie- ja linja-autoasema ovat vieressä, samoin kaikki keskustan palvelut.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Åkerlundinkatu 11 A-D TAMPERE
Tampere 33100

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 727 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008 (AB) 2009 (CD)
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.