Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeenkatu 19 TAMPERE, Tampere

Vuokrattava, Toimistotila, Tampere, Keskusta, 393 m2

Kohde #22680

Kuvaus

Vapautumassa sopimuksen mukaan, nopeastikin viidennen kerroksen lääkäriasemana toiminut tila, joka voidaan muuttaa myös toimistokäyttöön. Huoneissa vesipisteitä, hyvät sosiaalitilat ja aula. Erinomainen sijainti Tampereen ydiskeskustassa sekä tulevan ratikkareitin varrella tekevät paikalle saapumisesta erittäin helppoa.

Jugend-komeutta Tampereen kauppahallin kainalossa. Tampereen historiallisena virastotalona tunnettu arvokiinteistö tarjoaa toimitilaa ydinkeskustassa, vilkkaan Hämeenkadun varrella. Tampereen Keskustorin läheisyydessä sijaitsevassa kiinteistössä toimivat mm. Lääkärikeskus Aava, Marimekko ja Sokos. Kiinteistö kuuluu samaan rakennuskokonaisuuteen kuin sen takana sijaitseva Tampereen Kauppahalli, jonne on läpikulku liikekiinteistön kautta. Niin rakennustaiteellisesti kuin kulttuurihistoriallisestikin arvokkaan kiinteistön on suunnitellut Hjalmar Åberg vuonna 1898. Se edustaa Tampereen ydinkeskustalle tyypillistä jugendtyyliä ja on nykyään suojeltu.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hämeenkatu 19 TAMPERE
Tampere 33200

  • Kaupunginosa: Keskusta
  • Pinta-ala: 393 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.